Kiselgården

Når noget går viralt

Den anden dag sad jeg i traktoren og var i færd med at gøre jorden klar til noget af det sidste plantning for denne sæson, da det slog mig, at selv om vi stadig er i gang med at “opbygge” en sæson, er mange af vores kollegaer i gang med høsten af diverse korntyper og frø. Det skabe en del kaos på de danske landeveje, og mange farlige situationer. Derfor lavede jeg  denne lille film, som jeg håber, kunne samle folk om en fælles forståelse samt bedre stemning ude på vejene. Den lille film var ment som en lille opløftende fredags hilsen til vores lille håndfuld følgere på de sociale medier, men endte med at få mere end 50.000 visninger samt over 300 delinger, WOW, tak!

Generelt hører vi mange negative historier om landmænd samt landbrug. Det er hård kost at stå for mål i medierne, lige gyldigt om man er konventionel eller økologisk landmand, eller noget helt tredje.  Av mit hjerte! Hele internet-land kan være så ond og brutal og alt for nemt tilgængelig for de onde tunger, så det glæder mig at min lille hilsen har kunnet bringe glæde og positiv stemning omkring noget som for det meste deler vandene.

Nu vil jeg hoppe ud på terrassen sammen med børnene og nyde en is og nogle af sæsonen sidste jordbær. Meget tiltrængt efter en hel dag i Ask´s traktor, den uden aircondition. Sjov historie, den må I få en anden dag 😉