Kiselgården

Nytårs hilsen

Nytårshilsen fra Kiselgården
Det nye år er kommet godt igang, og vi har brugt de sidste par uger på at reflektere over det forgangne år med alle dens op og nedture, udfordringer og efterfølgende succeser som kommer af fuldstændig fantastisk holdindsats, engagement og gensidig tillid og respekt for hver enkelt led i teamet.
Som I nok ved, har vejret været en kæmpe udfordring hele året igennem. Først våde, kolde marker i det tidlige forår. Derefter komplet tørke hele foråret og sommeren igennem, og derefter det vådeste efterår og tidlig vinter vi nogensinde har oplevet. Vi er dog sluppet ret nemt igennem alt hvad vind og vejr har haft at byde.

Trods den fagligt kompliceret dyrkningssæson, hvor vi har måttet navigere i til tider umulige forhold, prioritere og træffe beslutninger om fokusområder, har vores overskud og motivation i dagligdagen aldrig været bedre.
Taknemmelighed er det ord der beskriver vores tilværelse lige nu bedst. Vi er taknemmelige over vores lille familie er sund og raske, vores børn er ved at vokse sig til nogle enormt store og selvstændige børn med nogle sunde interesser, også en smule spirende interesse for familievirksomheden. Vi er omringet af nogle fantastiske venner og kollegaer som er med på vores rejse mod vores delmål, visioner og drømme.

Vi er enormt ydmyge over de samarbejder med vores kunder vi med årene har fået etableret og som kun vokser sig større og stærkere for hvert år der går. Vi er ydmyge og stolte når vi tænker over, hvor mange middagsborde vores hårde arbejde og passion beriger.

Må det nye år blive fantastisk, lykkebringende og produktivt
Fam. Rasmussen