Kiselgården

Grøntsager haves, grøntsagspushere søges!

Rigtig mange af vores elskede restaurantkunder holder lukket, og der er generelt meget usikkerhed i fødevarebranchen med store huller i markedet efter nogle meget turbulente år grundet verdenssituationen. Summen af alt dette, har også skabt et gabende hul i vores afsætningsmuligheder. Vi vil derfor, sammen med jer, skabe nogle nye små fødevarefælleskaber som kunne være en del af løsningen.

 

Vores vision med projektet er, at flytte nogle velsmagende, oprigtigt lokalt dyrkede økologiske grøntsager fra land til by. Kasserne vil indeholde 7-9 forskellige sæsonbaserede økologiske grøntsager, ganske simpelt. Det er ikke muligt at lave individuelle bestillinger på specifikke grøntsager. Nogle grøntsager mere skæve end andre, intet skal gå til spilde fordi det ikke lige passer. Hvem ved, hvis det her bliver en succes, måske kan vi her på Kiselgården på sigt samle flere af vores gode kollegaer til at være med i vores forsyningskæde?

 

GrøntsagsPushere vil leder efter:

 

Primusmotorer til at indsamle venner, familie, naboer, forældregrupper i børnehaver eller skoler, bofællesskaber eller lignende til at lave en fælles bestilling på kasser til levering på én adresse hver torsdag

Èn bestilling, minimum 8 kasser pr. stop

Lige eller ulige uger, det bestemmer du selv.

Indkassere penge fra medlemmerne og sørge for én afregning med os

Primært København og omegn, men hvis efterspørgslen er stor finder vi da bare en løsning på det

 

Hvad vi tilbyder:

7-9 forskellige grøntsager og krydderureter, bemærk at kasserne tit er tungere om vinteren og lettere i sommerperioden

En kasse i belønning til den som tager teten op med at arrangere fælleskabet

 

 

Lyder det som noget for dig? Send en mail til info@kiselgaarden.dk og lad os komme i gang!

 

Del gerne budskabet i Jeres netværk!